Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Längtansland

Längtansland /Fotograf: Kicki Nilsson/ICON Photography

Veranstalter: Teater Martin Mutter

Åk 7-9

Längtansland är baserad på tankar, idéer och berättelser från högstadieelever på landsbygden och i staden, med utgångspunkt i frågor om vad de drömmer om och längtar efter, hur en ser på sig egen framtid, vilka värdering som styr och vilken betydelse uppväxtorten har för identiteten.

I pjäsen får vi möta sex ungdomar som bor i Järnbacken, ett litet samhälle som så många andra platser just nu drabbas av nerläggningar, främlingsfientlighet och utanförskap. Dessa ungdomar har alla olika sätt att uppfatta världen och det som nu håller på att ske på orten. De funderar, drömmer och längtar i denna högstadiepjäs om landsbygd och stad, om framtid och vägval, men också om existentiella spörsmål: varför lever vi och vad gör vi med den korta tid vi har tillsammans här på jorden?

Längtansland är en fiktiv berättelse om en högst verklig samtid.

Information

Die Aktivität kann durchgeführt werden: 2024
Die Aktivität kann durchgeführt werden: David Levi och Åsa Gustafsson
Anzahl der Studenten: 70
Länge: 1h
Zimmerspezifikationen: Lokal: 10 x 8 meter fri golvyta Takhöjd: 3,5 m Mörkläggning: Önskvärt men ej krav Elkrav: 10 amp Bygg/rivtid: 3 tim/2 tim Bygg- och bärhjälp: Ja, en person
Vergeben: Pris exkl moms: 10 000 kr, 8 000 kr samma dag/lokal. Resor (utanför Örebro län) 70 kr/mil. Vid behov: traktamente 260 kr per person/dag samt boende, två enkelrum, bokas och betalas av arrangören.
Zuschlag / Fahrtkostenzuschuss? Ja
[Missing text '/views/activitypage/index/additional-travelExpences' for 'German'] Ja
Andere: OBS: blinkande och strobliknande ljuseffekter förekommer
[Missing text '/views/activitypage/index/links' for 'German']
Kontaktinformationen

Hanna Jenneblad