Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Måla din drömtårta

Drömtårtan

Veranstalter: Atelje Susanne Arvidsson

Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Grundsär Gy Gysär

I den här aktiviteten får du lära dig hur du kan måla ditt eget tårtfat och din egen tårta. Jag visar dig hur du skapar din egen mall och på så vis får den liksidig, vilket annars kan vara svårt på fri hand. Här får du rita upp ditt eget tårt- eller kakfat där du sedan målar din egen drömtårta eller ett fat fullt med cupcakes eller andra godsaker. Den teknik du lär dig här är något du kan applicera på andra varianter. T.ex. kan du istället göra på samma sätt när du ska rita en vas eller fruktskål som du sedan fyller med det du önskar.

Vi använder torrpastell som gör det otroligt enkelt och roligt att måla fram tårtor med den dekoration du gillar. Här finns inga rätt eller fel, och detta tema är något som alla älskar! Jag får alltid samma kommentarer av mina elever jag målar detta med. - Så, otroligt roligt!

Färgerna går att blanda med varandra och efter fixering så går det ypperligt att måla vitt på svart så, därför kan man jobba med dessa färger i många lager på lager. Slutresultatet blir som en akryl eller oljemålning, det blir kraft i färgerna och fint djup. Jag lär ut om komplementfärger, hur blad och blommor kan målas, hur viktigt det är med den lila ljusa highlighten på allt, den lilla ljusreflexen betydelse i en målning. De som först haft mig i tekniken Virrvarr väljer detta som nästa steg.

Information

Die Aktivität kann durchgeführt werden: 2024
Die Aktivität kann durchgeführt werden: Susanne Arvidsson
Anzahl der Studenten: Går upp till helklass men med hjälp av ordinarie lärare.
Länge: 3 timmar - heldag
Zimmerspezifikationen: Jag behöver rum med tillgång till diskbänk o vatten så deltagare kan tvätta sig då och då. Jag säljer onlinekurser och i dessa utgår jag från denna teknik och därför skickar jag med länk till två av kurserna där det går att läsa lite mer om hur jag tänker och upplägget.
Vergeben: Offert, Pris efter överenskommelse
Zuschlag / Fahrtkostenzuschuss? Nej
[Missing text '/views/activitypage/index/additional-travelExpences' for 'German'] Nej
Andere: Jag behöver ha tillgång till diskbänk eller toalett i närhet så att händer kan tvättas rena då och då.
[Missing text '/views/activitypage/index/documents' for 'German']
Kontaktinformationen

Susanne Arvidsson