Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Komma igång med skapandet genom Virrvarrtekniken

Kom i gång med att skapa med Virrvarr

Veranstalter: Atelje Susanne Arvidsson

Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Grundsär Gy Gysär

Denna teknik vänder sig till barn i årskurs ett och upp till ungdomar i gymnasiet. Enda kravet är att man klarar av att hålla i en krita. Metoden/tekniken gör att kreativitet, skaparlust och glädje infinner sig omedelbart.

Det tar ca 7-9 min efter min snabba introduktion och presentation för deltagarna att själva vara igång med sitt måleri. Tekniken bygger på ett planerat oplanerat virrvarr av linjer som man undan för undan dyker djupare i.

Om din klass redan har målat Virrvarrtekniken med mig så har jag en uppföljning med just torrpastellkritor och det är att Måla din drömtårta.

Information

Die Aktivität kann durchgeführt werden: 2024
Die Aktivität kann durchgeführt werden: Susanne Arvidsson
Anzahl der Studenten: Går upp till helklass men med hjälp av ordinarie lärare.
Länge: 1 1/2 timma - heldag
Zimmerspezifikationen: Kort förberedelse, det behövs köpas in torrpastell plus fixativ och papper när jag kommer ut men jag kan också tillhandahålla det och tar då betalt för materialet. Jag behöver rum med tillgång till diskbänk o vatten så deltagare kan tvätta sig då och då. Jag säljer onlinekurser och i dessa utgår jag från denna teknik och därför skickar jag med länk till två av kurserna där det går att läsa lite mer om hur jag tänker och upplägget.
Vergeben: Offert, Pris efter överenskommelse
Zuschlag / Fahrtkostenzuschuss? Nej
[Missing text '/views/activitypage/index/additional-travelExpences' for 'German'] Nej
Andere: Jag behöver rum med tillgång till diskbänk o vatten så deltagare kan tvätta sig då och då. Jag säljer onlinekurser och i dessa utgår jag från denna teknik och därför skickar jag med länk till två av kurserna där det går att läsa lite mer om hur jag tänker och upplägget.
[Missing text '/views/activitypage/index/documents' for 'German']
Kontaktinformationen

Susanne Arvidsson