Region Örebro bezirk Region Örebro bezirk
Search

Nycirkusskola

Även de små detaljerna kan vara viktiga :o)

Veranstalter: Cirkus Björnen

3-5 år Förskoleklass Åk 1-3 Åk 4-6 Åk 7-9 Grundsär Gy Gysär

Cirkusen kommer till er verksamhet!

Vi arbetar med barn varje dag och tror verkligen på varje individs rätt att känna sig lyckad och lycklig. Ett enkelt och roligt sätt att uppnå det är att utöva eller titta på cirkus där magi, rörelseglädje och kreativitet går hand i hand.

Cirkus är för alla: stora som små, med eller utan förkunskaper och med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Alla kan lyckas utifrån sin egen nivå, och det uppmuntrar vi. Hos oss har alla en plats.

Cirkus Björnen jobbar med alla typer av lärande. Allt från små "prova-på" träffar, där syftet är rörelse och glädje, till större projekt med återkommande träffar. I de större projekten är målet någon slags framträdande, utifrån elevernas förutsättningar.

Syftet med den pedagogiska verksamheten är att stärka barns känsla att lyckas och uttrycka sig. Detta sker genom att använda kroppen i en miljö fri från tävlingselement, prestationskrav och machokultur. Här kan barnen fritt testa sina förmågor i en miljö där fysik och fantasi lever sida vid sida.

 

Vi tror på barn.

Vi tror på att barns självkänsla stärks av att lyckas och uttrycka sig genom att använda kroppen.

Vi tror på att barn frodas i en miljö som är fri från tävlingselement, prestationskrav och machokultur.

Vi tror på att alla barn – stora som små, med eller utan förkunskaper och med olika funktionsvariationer – har rätt att få känna glädjen i att lyckas.

Information

Die Aktivität kann durchgeführt werden: 2024
Die Aktivität kann durchgeführt werden: Björn Tegström
Anzahl der Studenten: ca. 20
Länge: 2 timmar
Zimmerspezifikationen: En gymnastiksal bäst, annars stor tom golvyta.
Vergeben: En pedagog halv dag (två timmar) 4 000kr ex moms, heldag (2* två timmar) 5 000kr ex moms. Vi rekommenderar två pedagoger per grupp.
Zuschlag / Fahrtkostenzuschuss? Nej
[Missing text '/views/activitypage/index/additional-travelExpences' for 'German'] Ja
Andere: Det finns alltid möjlighet att anpassa oss efter eran verksamhet. Hör av er så diskuterar vi vad som blir bäst för er verksamhet.
Kontaktinformationen

Björn Tegström