Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Trädens Viskningar - en interaktiv dansföreställning

Barn och dansare leker tillsammans på scenen

Aktör: Kazue Ikeda

3-5 år Förskoleklass

Matsalen, lekhallen eller gympahallen blir en mysig skog som skapas av Kazue Ikeda (dans och koreografi) och Christer Christensson (ljud och musik) i en scenografi som anpassar sig till de olika lokalerna (skapat av Kajsa Forsberg och Kazue Ikeda). 

Trädens Viskningar är en interaktiv dansföreställning för barn (3 – 7 år) som tillsammans med aktörerna utforskar naturens skönhet och skörhet.
Här skapas en upplevelse av att vara mitt i den magiska skogen. Vi möter djur, växter och andra fantastiska varelser – allt från små kryp till mäktiga träd.
Det blir ett gemensamt äventyr där allt händer på nära håll, allt får röras vid och dansen bjuder in till ett glädjefyllt utforskande.

Information

Aktiviteten kan genomföras: 2024
Medverkande: Kazue Ikeda (koreografi / dans), Christer Christensson (ljud / musik)
Antal elever: ca. 10 – 50 pers inkl. vuxna
Längd: ca. 30 min
Lokalspecifikationer:
Pris: 8 000 kr exkl. moms, 6 000 kr för 2:a och 3:e föreställningen (samma dag och plats). Traktamente, eventuell hotell (2 enkelrum), resekostnader för två personer samt transportkostnader (1000 kr/dygn + 25 kr/mil) och 25% moms tillkommer.
Tillkommer traktamente? Ja
Tillkommer reseersättning? Ja
Övrigt: Trädens Viskningar finns även som en ”stor” teater-version (en offentlig föreställning med två dansare, en större scenografi och ljussättning) för de allra minsta barnen (6 månader - 3 år) och deras vuxna.