Logotyp för webbplatsen Logotyp för webbplatsen

Motsatser

Aktör: Embladans

3-5 år

MOTSATSER är ytterligare ett scenkonstverk av Embla dans & teater där vi med en blandning av finurlighet och humor har skapat en föreställning av ett ämne som är relevant för den unga barnpubliken. Föreställningen har skapats utifrån barns tankar, frågor och känslor om de motsatser som präglar deras vardag på olika sätt.

På ett lekfullt och humoristiskt sätt utforskas de många sidor av motsatta beteenden som präglar alla människors vardag i någon form, så som ja-nej, rättvis-orättvis och vem som får bestämma. Publiken dras in i en värld som inte bara är svart eller vit utan i en värld där livet är klurigare än så…

Föreställningen spelas av två dansare som bär med sig det som de behöver i sina färgglada resväskor. Den är helt anpassningsbar i sin form och är oberoende av underlaget. Efter föreställningen, om det passar, utforskar vi gärna tillsammans med barnen vad motsatser betyder och hur det kan kännas i kroppen. 

Information

Aktiviteten kan genomföras: 2022
Medverkande: Ellen Rengman, Pia Nordin
Antal elever: 30
Längd: 45 min
Lokalspecifikationer: Vi spelar på förskolan i ett befintligt rum där möbler kan stå kvar 3*5 meter inklusive publikplats inomhus. Spelar vi helt och hållet utomhus använder vi oss av förskolegården eller om det finns en närliggande lekplats. Vi är flexibla och hittar gärna lösningar som passar hos just er.
Pris: 7 500 kr exklusive resa, logi och traktamente.
Tillkommer traktamente? Ja
Tillkommer reseersättning?
Övrigt:

Föreställningen finns i tre olika variationer, Första, spelas både inomhus och utomhus på förskolan och gården. Andra, spelas utomhus under vår/sommaren på förskolegården. Tredje, spelas utomhus under höst/vinter också på förskolegården. I dialog bestämmer vi vad som känns bäst att spela hos er.

Kontaktperson

Mia Kjellkvist