Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Lavinne & Rosas Skrädderi

Aktör: Dramakuten

Förskoleklass Åk 1-3

I det bästa skrädderiet i Paris får vi träffa Rosa, hennes mamma Lavinne och alla deras tokiga kunder! Lavinne är jätteduktig på att sy, men ibland glömmer hon bort att Rosa också vill lära sig, men man kan ju aldrig lära sig nåt om man aldrig får prova!!! En dag när Lavinne är ute på ett ärende får skrädderiet en beställning. I ett försök att hjälpa sin mamma tar sig Rosa an uppgiften att färdigställa den - men det går inte riktigt som hon tänkt sig...


Lavinne & Rosas skrädderi är en musikalisk familjeföreställning som främst riktar sig till barn i åldern 6 - 9 år, men välkomnar alla som som är nyfikna på hur en fluffig bluffbuffeldubbelduffel ser ut, och vad som egentligen är ett bra paddnamn! Med mycket humor till tonerna av Edith Piafs kändaste melodier berör handlingen barns rätt att utvecklas, bli lyssnade på och uttrycka sin åsikt. Medverkande är Alice Andersson (sång, altsaxofon), Molly Andersson (sång, dragspel) och Linnea Landström (sång, piano).

Information

Aktiviteten kan genomföras: 2023
Medverkande: Alice Andersson, Molly Andersson och Linnea Landström
Antal elever: Max 50 vid akustiskt, max 150 vid uppmickat.
Längd: 35-45 min (kan anpassas något efter målgrupp).
Lokalspecifikationer:
Pris: 15 000 SEK för två föreställningar samma dag/plats, 18 000 SEK för tre föreställningar damma dag/plats. Arrangör står för resa och boende.
Tillkommer traktamente? Nej
Tillkommer reseersättning? Ja
Övrigt:

Workshop går att ordna i samband med föreställningen om det önskas. Samtliga medverkande har god erfarenhet med arbete med barn och unga (med och utan funktionsvariationer) i kreativa och musikaliska sammanhang. 

Föreställningen är anpassningsbar och kan spelas i allt från gymnastiksalar till teatrar. Vid större publik (från ca 50 barn) krävs uppmickning (PA) för tre sång, dragspel, piano och saxofon, men vid färre antal barn kan den spelas akustiskt. Under perioden maj-augusti kan föreställningen spelas utomhus vid bra väder. 

Kontaktperson

Linnea Landström